Over Ons
Leer Ons Kennen en Trek Met Exosolet op Pad

Ik ben Guy Goegebeur. Uw persoonlijke vastgoed adviseur & immo shopper voor unieke panden in Andalusië en Spanje.

Ondernemen is mijn kennis, mijn passie is een gids zijn bij het zoeken van unieke persoonlijke woningen.
Na mijn juridische studies ben ik begonnen in de financiële wereld met een sterke achtergrond in de Benelux. Vijftien jaar geleden kochten mijn vrouw en ik een onroerend goed in Andalusië meer bepaalt in de Guadalhorce vallei waar wij een luxe B&B hebben opgebouwd. Ikzelf was nog nooit in Spanje geweest en ik ben hier nog steeds. Helemaal verliefd op de regio en het ongelooflijke gevarieerde aanbod op het gebied van landschappen, klimaat en vastgoed.

Een grote stap, maar eentje waar wij nog elke dag gelukkig mee zijn. De weg naar het geluk verliep niet zonder slag of stoot. Geen vertrouwenspersonen, geen hulp tijdens de zoektocht… we waren volledig op onszelf aangewezen. We bezochten minstens 100 huizen. Dit moest anders kunnen. Efficiënter én geen tijdsverlies meer met het on-line zoeken op het gigantische overaanbod op de immobiliën markt, gebrek aan de perfecte talen kennis, juridische valkuilen, enz…

Vele van onze gasten van de B&B ondervonden dit ook en zo begon ik reeds advies te geven. En mij verder te verdiepen in de Spaanse immobiliënmarkt. Op basis van deze expertise en mijn financiële background voor een 35 tal jaren heb ik besloten op maat te gaan werken of met andere woorden “personal Immo shopper” te worden. Als U op zoek gaat, luisteren wij naar uw behoeften en wensen. Onze strenge criteria zorgen ervoor dat u een optimale aankoop kunt doen op een manier die gemakkelijk, veilig en handig is.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk ons Privacybelied voor meer informatie.